Formació que Certifica Access Bars®

15137496_1282739325123177_4681642170237627706_o

Que es Access Consciousness Bars ?

Access Consciousness ofereix eines pragmàtiques per canviar coses en la teva vida que no vas poder canviar fins aquí. Que tal si en realitat era bé més gran que no ha mai reconegut ?

Access Consciousness és un moviment mundial que no pugueu ajuntar. Es tracta de crear-tu tu-mateix. Res de trobar. I si podíes ser, fer i escollir tot el que desitges ser ? Actualment disponible en 174 país, aquestes eines han contribuïts canviar les vides de més de 35.000 persones a través del món durant més dels 25 últims anys.

Hi ha dues coses que canviaran tot el que desitges canviar en la teva vida ; la tria i Access Bars®.

Els Access Bars són el nucli mateix i la base d’Access Consciousness. Pot ser el punt de sortida d’una gran aventura, o alguna cosa que afegiu a la vostra vida, que ajudarà creant, entre altres coses, una més gran facilitat per vosaltres. Els Access Bars han ajudat milers de persones a canviar moltes aspectes del seu cos i la seva vida, com per exemple el son, la salut, el pes, els diners, el sexe, les relacions, la inquietud, el stress i tan més encara… Durant una sessió de bars, un practicant toca lleugerament 32 punts sobre el teu cap. Permet a les carreges electromagnètiques que mantinent els pensaments, els sentiments i les emocions en lloc, de dissipar-se, per permetre-et de recaptar la teva vida, el teu cos i les teves relacions, amb més de claredat i de facilitat.

 

Durant aquest dia de formació certificant;

– Aprendreu la tècnica completa Access Bars® en tota facilitat.

– Mirareu el dvd “Accediu a les vostres bars”, en el qual Gary Douglas, el fundador de Access Consciousness®, presenti les posicions dels dits sobre el cap.

– Rebreu 2 vegades i donareu 2 vegades el procés d’una sessió sota la supervisió d’Ivan Martin, Facilitador Certificat.

– Rebreu un diploma oficial i un manual complet dels Bars amb esquemes i informacions complementaries que seran útils quan donareu les vostres sessions.

– Apareixereu a continuació sobre la llista oficial de les practicants Access Consciousness Bars®.

Des-de aquest dia, tindreu la llibertat d’aprofitar tant com ho desitgeu d’aquesta tècnica, intercanviar sessions amb altres practicants, rebre persones en sessió al preu que fixareu. Es per dir; contribuir a l’expansió de la vostra vida, i d’aquella dels altres.

Que pots escollir avui que permetria de crear la vida que has sempre desitjat viure ?

La inversió personal per aquesta formació és de 270eu (preu oficial internacional fixat).

PER INSCRIURE-US I PER MÉS INFORMACIONS, ES AQUÍ