Access Consciousness Bars®.s

Que es Access Consciousness Bars ?

Access Consciousness ofereix eines pragmàtiques per canviar coses en la teva vida que no vas poder canviar fins aquí. Que tal si en realitat era bé més gran que no ha mai reconegut ?

Access Consciousness és un moviment mundial que no pugueu ajuntar. Es tracta de crear-tu tu-mateix. Res de trobar. I si podíes ser, fer i escollir tot el que desitges ser ? Actualment disponible en 174 país, aquestes eines han contribuïts canviar les vides de més de 35.000 persones a través del món durant més dels 25 últims anys.

Hi ha dues coses que canviaran tot el que desitges canviar en la teva vida ; la tria i Access Bars®.

Els Access Bars són el nucli mateix i la base d’Access Consciousness. Pot ser el punt de sortida d’una gran aventura, o alguna cosa que afegiu a la vostra vida, que ajudarà creant, entre altres coses, una més gran facilitat per vosaltres. Els Access Bars han ajudat milers de persones a canviar moltes aspectes del seu cos i la seva vida, com per exemple el son, la salut, el pes, els diners, el sexe, les relacions, la inquietud, el stress i tan més encara… Durant una sessió de bars, un practicant toca lleugerament 32 punts sobre el teu cap. Permet a les carreges electromagnètiques que mantinent els pensaments, els sentiments i les emocions en lloc, de dissipar-se, per permetre-et de recaptar la teva vida, el teu cos i les teves relacions, amb més de claredat i de facilitat.